Május 15-én mutattuk be a W by Roadster nyári számát, az Andrássy úti W Hotel Budapestben.
Az agyunk nemcsak élvezi ezeket az ízeket, hanem emlékeket is felidéz, és érzelmi kötődéseket alakít ki velük.
A sobrelier alkalmanként mesterkurzusokon adja át a tudását a szerencséseknek – ezeken olyan italkészítési technikákat mutat meg, mint a hibrid infúzió, a perkoláció, az erjesztés vagy a desztilláció.
Szakavatott madridi kalauzunk, Árgyelán Timi személyes kedvencei kapcsán most olyan autentikus éttermekbe, borbárokba és pékségekbe leshetünk be, amiket semmiképp sem érdemes kihagyni, ha éppen arra járunk.
Sara, aki tíz éve költözött Budapestre Teheránból, Irán esszenciájával kóstoltatja meg és varázsolja el a vendégeit. Ötödik kerületi lakásában rendszeresen szervez vacsorapartikat, ahol átélhetjük, milyen az autentikus iráni vendéglátás.
Puskás Nóri belevetette magát a Vezúv lábánál fekvő metropolisz dzsungelébe, és egy szubjektív, naplószerű beszámolóban megírta és lefotózta nekünk, mit és hol érdemes megkóstolni, ha arra járunk.
A 250 oldalas, coffee table esztétikai szellemben készült kiadványban szemet gyönyörködtető fotók és briliáns újságírók vezetnek be a W-mikrokozmoszba. A magazinban holisztikusan jelennek meg az utazás, az életmód, a divat, a design, a szépségápolás, a kultúra és a gasztronómia témái. W-életérzés a Kikládokról: a harmadik számhoz a görög kultúrából merítettünk ihletet, hiszen Görögország az inspiráció örök, kiapadhatatlan forrása. Istennők, szigetek, bőrsaruk, és minden, ami egy felejthetetlen nyárhoz kell!
Soraya Gyöngy, főszerkesztő